anordnar

Inspirationsdagar

torsdag 6 juni till söndag 9 juni 2019 med Sigbritt Nordlund

 

Inbjudan till att stanna upp och begrunda

 

 

 

 

  •  Vad berättar inledande symboldramer för oss? Diagnostik ur anknytningsperspektiv.
  •  Att ta tillvara inre-barnet-scenernas många möjligheter – vår lyhördhet inför olika behov.

 

Internat i HÖGA KUSTEN – centralt mitt i landet

Vi samlas till middag på torsdagskvällen med efterföljande inledning och föredrag. Bäst är att komma lite tidigare för att hinna landa i det vackra gamla huset med den vida utsikten. Vi har Bjärtrå B&B helt för oss själva och blir servade med frukostar och middagar. Huset har 8 bäddar varav 6 i dubbelrum, sängarna går att flytta isär. Något rum extra går att hyra i närbelägen gård. Minst 5 och max 9 deltagare.

Fredagens och lördagens förmiddagar är tänkta för övningar på kursens teman och kvällarna för fördjupning och diskussion. Däremellan kopplar vi av vid havet eller med linbana uppför Skuleberget, besöker en konstnärsateljé eller Mannaminne. Och lägger in lunchstopp längs färdvägen. Under söndagsförmiddagen samlar vi ihop trådarna och avslutar ca kl 12. Lunch går att beställa i förväg.
 

Hållplats för tåg (Kramfors eller Västeraspby/Höga Kusten) och bussar (Bollstabruk eller Hornöberget), (även flyg: Höga Kusten Airport) ligger alla på 20 minuters bilavstånd.
Pris 5 200 kr inkl moms avser kursavgift och boende med 3 frukostar och 3 middagar, transport från och till kommunikationer samt ev hyrbil för utflykter. Och finsk bastu!
Intresseanmälan till sinorna@hotmail.com.
Obs! För dig som inte känner dig hemmastadd med inre-barnet-arbete kan kursen bli en skjuts att komma igång. Definitivt besked och anmälningsavgift 1 000 kr senast 31 mars 2019 till plusgiro 411 32 48-1.

 

Varmt välkomna!

HEM    ◊   copyright © 2005–2012   ◊   tack till …   ◊   kontaktinformation   ◊   www.symboldrama.se