Inspirationsdagar för Symboldramaterapeuter Öland 20–23 aug 2020

”Från Skam till Self Compassion”

Vi samlas torsdag eftermiddag för inkvartering och information på Bo Pension i den pittoreska byn Vickleby, granne med Ölands Stora alvar.

Bo pensionat är ett charmigt boende med stor trädgård som ligger alldeles intill Capellagården. Vi kommer att ha våra rum både i det större huset och i ett mindre hus bredvid. Alla får enkelrum med egen toalett och dusch.

Frukost och tvårätters middag serveras torsdag och fredag, samt lördag kväll en fyrarätters middag med Öländska specialiteter. Drycker till måltider ingår inte.

Lunch på fredag äter vi på näraliggande ställe, t.ex. Öländska kroppkakor i Arontorp med efterföljande besök för den som har lust på Paradisverkstaden i Färjestaden. Lördag lunch någonstans (ej bestämt) och besök i Capellagårdens butik och trädgård. Sen planerar vi också för en morgon med guidad natur- och fågelvandring för den som önskar detta.

På söndag gör vi en utflykt till Ölands södra udde för att få uppleva den speciella naturen på Öland. På udden finns en trevlig restaurang, Fågel Blå där vi kan äta lunch och avsluta innan vi sen skiljs åt. Det är sju mil från Södra udden till Kalmar så ni som åker tåg gör bäst i att boka ett tåg senare på eftermiddagen.

Marta Cullberg Weston kommer att föreläsa utifrån temat Från skam till Self Compassion, som vi får praktisera två och två i övningar. Övningarna kommer att bli en central och viktig del av kursen.

Ann-Mari Bertilsson kommer att hålla i fördjupning kring hur man kan använda bilden med övningar i detta.

Mer detaljerat kursprogram kommer att skickas ut i god tid före kursen.

Kostnad: 4 850 kr inkl moms som avser kursavgift och boende i enkelrum med 3 frukostar och 3 middagar. Kostnad för luncher, inträde museum och fågelguidning tillkommer. Konferensen är naturligtvis avdragsgill i egen firma. Bokningen avser tre nätter och är ett paketpris som ej går att reducera.

Hur kommer man dit? Enklast är det med bil, alternativt tåg till Kalmar och sen buss eller samåkning från Kalmar till Vickleby med dem som kör.

Max 10 deltagare …först till kvarn!

Anmälan senast 27 mars till Ann-Mari på annmaribert@hotmail.com.

Anmälningsavgift på 1 000 kr betalas in på bankkonto Swedbank 8313-9 03358249-5 och därefter har du en plats. Anmälan är bindande.

Kontakta Ann-Mari för ev frågor.

Välkommen !

HEM    ◊   copyright © 2005–2012   ◊   tack till …   ◊   kontaktinformation   ◊   www.symboldrama.se